Faragd le a működési költségeket optimalizált üzleti folyamatokkal

Állítsd meg a cégedben az erőforrás pazarlását. Csökkentsd akár 40% -kal a működési költségeket az üzleti folyamatok fejlesztésével, optimalizálásával.

Nagyobb profit

Több felszabaduló idő

Elégedettebb munkatársak

Csökkenő költségek

Miért jó az üzleti folyamatok fejlesztése?

Képzelj el egy gyártósort, amit egy ismeretlen erő kicsit átrendez, és az egymás után logikusan következő lépéseket összekuszálja. Ebben az esetben nyilvánvaló, hogy a nem jól összerakott gyártósor nem fog megfelelő minőségű végterméket leszállítani.
És bár a Ti munkátok nem gyártóson zajlik, de attól még igaz, hogy ha nincsen jól megtervezve a munkafolyamat lépéseinek sorrendje, akkor az eredmény elmarad az optimálistól. Elég, ha egyik munkatársad várakozik egy másikra, mert az átadás mikéntje nem lett meghatározva.

A legkisebb vállalkozásban is kialakíthatóak hatékony szervezeti folyamatok.
Kifizetődik az erre fordított idő és energia, a működési költség jelentősen lefaragható. Megállítható az erőforrás pazarlása, különösen a legdrágább emberi erőforrásé.

A folyamatfejlesztés előnyei

Már maga a folyamatfejlesztési törekvés is rengeteg pozitívummal jár, annak az áttekintése, hogy milyen céllal, ki és milyen erőforrásokkal, mikor és mit csinál. 

kevesebb hiba

Nem lesznek elmaradt, kifelejtetett lépések, amit a legjobban ügyfeleid fognak értékelni. 

időmegtakarítás

Ha van közösen elkészített folyamatleírás, akkor nem kell papagájként újra és újra ugyanazokat a lépéseket elmagyaráznod.

elégedett munkatársak

Kollégáidat elégedettséggel tölti el, ha ők is ismerik a teljes képet, ha látják, hogy az ő munkájuk hogyan járul hozzá a cég sikeréhez.

kisebb stressz

Ha tisztázatlanok a feladat és felelősségi körök, akkor az többletmunkát, elakadást, információ hiányt eredményez, azaz stresszes mindennapokat.

gyorsabb betanítás

Az új kollégákat drasztikusan kevesebb idő alatt taníthatjátok be folyamatleírások mentén.

javuló kommunikáció

A folyamatfejlesztés feltételezi a kétirányú információ áramlást a vezetőség és a kollégák között.

Folyamatmodellező szoftverrel könnyebb

Érezted már, hogy egy idő után követhetetlen, hogy ki mikor és mit csinál egy folyamatban? Hiába van leírás az kuszává válik?

Pontosan erre a problémára született a folyamatmodell, mint megoldás. 
A modelleken meg tudjuk jeleníteni akár a legkomplexebb folyamatot is, méghozzá könnyen átlátható formában. 

A folyamatmodell több, mint egy rajz, azaz több, mint egy folyamatábra.
A modelleken megjelenítjük az adat- és dokumentum áramlást is, a végrehajtó és felelősségi szerepkörök mellett.

Ha szeretnéd folyamataid áttekinthetően, egy helyen, és könnyen elérhetően tárolni, akkor egy felhő-alapú szoftver használata megkerülhetetlen.

Most mi adjuk a szoftvert!*

Saját, felhő alapú, magyar nyelvű folyamatmodellező szoftverünket most minden ügyfelünknek 1 évig ingyenesen a rendelkezésére bocsátjuk. Nem pusztán szóban teszünk folyamatfejlesztési javaslatokat, hanem a szoftverben kész modelleket adunk át számotokra a jelenlegi működésről, és ezek mentén teszünk fejlesztési javaslatokat.

*2021. december 31 -ig érvényes ajánlat

Ügyfeleink mondták

A tisztánlátás szuperképességét kaptam a közös munka során

Jó döntés volt az üzleti folyamatokkal törődni, fokozatosan jöttem rá, hogy milyen sokrétű haszonnal jár, ha átláthatóan dokumentálva vannak céges folyamataink. A PRUEXX szoftver nagy segítség ehhez.

László anna - ügyvezető

Kiváló módszertan a legbonyolultabb projektek átlátására

A szoftver egyszerű és letisztult felülete segíti folyamataink átlátását. Csapatomban elvárás, hogy folyamatok mentén dolgozzunk, és ezt a többletet nyújtjuk ügyfeleinknek is.

BAbanics írisz - ügyvezető

A gyorsaság tetszett a legjobban

Az InvenQ csapata jött, interjúzott, majd kaptunk egy szoftvert saját folyamatainkkal benne, könnyen használható, azóta is megkönnyíti a közös gondolkodást cégen belül. 

varga alexander - ügyvezető

Így dolgozunk ügyfeleinkkel

01.

Felmérés
 • Elsődlegesen kiderítjük, hogy melyek a kritikus, az értékteremtő üzleti folyamataitok
 • Feltárjuk a jelenlegi működésetek gyenge pontjait
 • Átnézzük a meglévő rendszereiteket, az adat- és dokumentum áramlást.

Időigény: 4 órától - néhány napig

02.

Elemzés
 • Közösen kijelöljük a folyamatfejlesztéssel elérni kívánt célt
 • Elemezzük, hogy a meglévő erőforrásokat hogyan lehet legjobban kihasználni
 • Átnézzük mit lehet automatizálni, esetleg kiszervezni, rendszerrel lefedni

Időigény: néhány munkanap

03.

Átadás
 • A meglévő működést folyamatmodellen jelenítjük meg, szoftverben, könnyen szerkeszthetően
 • Gombnyomásra folyamatleírást tudtok nyomtatni, munkaköri leírással
 • Közösen KPI -kat tűzünk ki az egyes folyamatok mentén

Időigény: 4 órától - akár 1 évig folyamatosan

OPTIMALIZÁLD FOLYAMATAID!

Tapasztald meg minél előbb a hatékony működés előnyeit!

Jelentkezz most egy ingyenes, 30 perces telefonos beszélgetésre, ahol átbeszéljük a céged helyzetét, igényeidet és egyeztetünk a továbbiakról.

Miért minket válassz?

Az elmúlt 20 év folyamatfejlesztési tapasztalatát desztilláltuk és tettük bele folyamatmodellező szoftverünkbe. Azért, hogy Neked ne kelljen túl hosszasan a módszertannal bajlódnod, hiszen nem a folyamatok fejlesztése termeli a bevételt. De a jó működésnek elengedhetetlen feltétele.

időmegtakarítás

Időveszteséggel járnak a tisztázatlan feladat- és felelősségi körök; az információ hiány többletmunkát, elakadást eredményez; időpocsékolás, ha túl sok a (fölösleges) adminisztráció, túl sok a várakozási idő az átadások között; időpazarlás az újra és újra előforduló hibák javítása, a kifejlett lépések miatti tűzoltás - ezeknek mind gátat lehet szabni folyamatfejlesztéssel.

költségmegtakarítás

A működési költségek akár 40% -kal (!) is lefaraghatóak. Már az időmegtakarítás, az emberi erőforrás pazarlásának megállítása is a profit növekedéshez vezet. Szintén csökkenti a költségeket, ha beazonosítjuk és elhárítjuk az eddigi elakadásokat, csökken az átfutási idő, kevesebbé válik a rossz munkából adódó ügyfélpanasz (nem utolsó sorban az ügyfélélményt is tudjuk javítani).

 elégedett munkatársak

Ha átlátható folyamatok mentén történik a munkavégzés, akkor a munkatársaidat is több sikerélmény éri, nem kell rögtönözniük, aggódni, hogy tényleg az-e a feladatuk, nem kell újra és újra kitalálniuk a hogyanokat, kevesebb parttalan megbeszélés lesz, kevesebb email áradat, stresszmentesebb, eredményesebb munkavégzés. Olyan munkahelyen, ahol meg tudják az emberek tapasztalni a jól végzett munka örömét a fluktuáció is csökken. 

Válassz csomagjaink közül

Cégednek megfelelő szinten tudunk együttműködni, legyen szó egy folyamat felméréséről, vagy széleskörű folyamatoptimalizálási projektek kivitelezéséről. Az alábbiak tájékoztató jellegűek:

Gyors folyamat audit
 • Felmérjük kulcs üzleti folyamataitok fejlettségi szintjét
 • Akár már 1 nap alatt kész folyamatmodellt és hozzá tartozó leírást adunk át
 • Javaslatot teszünk a fejlesztésre
 • 1 évig ingyenesen használjátok folyamatmodellező szottverünk
 • A szoftverrel kézhez kapjátok az üzleti folyamatok modellezésének tudását, mindez számotokra a lehető legkisebb időráfordítást vesz igénybe.
Kulcsfolyamatok ÚJRATÖLTVE
 • Ezt adott probléma/helyzet kezelésére javasoljuk, pl. ERP/CRM rendszer bevezetés előtt, digitális transzformációs projektek sikerének megalapozására, ügyfélélmény javítására
 • A felmérés után itt is átadunk kész folyamatmodelleket
 • 1 évig ingyenes szoftver használat
 • a lehető legkevesebb időráfordítással tudjátok egy helyen megjeleníteni és áttekinteni folyamataitokat.
Folyamatoptimalizálás MAX
 • Teljeskörű folyamatoptimalizálási projekt megvalósítása
 • Folyamatérettség felmérése
 • Fejlesztési javaslatok
 • Elfogadott fejlesztések projektként való lebonyolítása
 • Ingyenes folyamatmodellező szoftver használattal
 • 1 - 2 éves időtartamú együttműködés, aminek a kimente egy jóval optimálisabb működés.

OPTIMALIZÁLD FOLYAMATAID!

Tapasztald meg minél előbb a hatékony működés előnyeit!

Jelentkezz most egy ingyenes, 30 perces telefonos beszélgetésre, ahol átbeszéljük a céged helyzetét, igényeidet és egyeztetünk a továbbiakról.

Gyakran ismételt kérdések

Miért jó a folyamatmodellező szoftver?

Sem szövegszerkesztőben, sem táblázatkezelőben, sem post-it kezelő alkalmazásban nem lesz egy helyen átlátható - kapcsolódásokkal együtt - valamennyi folyamatotok. Ezért végzi a legtöbb folyamatfejlesztési törekvés a fiókban. Ezt a problémát hidalja át egy bármikor, bárhonnan elérhető, nagyon egyszerűen használható felhő alapú folyamatmodellező szoftver.

Melyik csomagot érdemes választani?

Ha még bizonytalan vagy, hogy tényleg idő- és költségmegtakarítással jár számotokra a folyamatfejlesztés, akkor érdemes az audittal kezdeni, ekkor mi pár nap alatt felmérjük, és 360 fokos értékelést adunk cégedről. Olyan is előfordul, hogy az audit és szoftver kombó elég is a cég számára, hogy saját maga tudja kezelni folyamatait, igény szerint, pl rendszerbevezetéshez igazodva.

Mi a legfőbb érv a folyamatfejlesztés mellett?

Vezetőként a tisztánlátás igazi szuperképesség. Ezt a tisztánlátást adja meg a folyamattérkép/modell.

Mikor fog ez megtérülni?

Mivel a szoftverrel átadjuk számotokra könnyen kezelhetően a folyamatkezelési tudást, így a lehető legrövidebb idő alatt - akár órák/napok - már el tudtok indulni az erőforrás megtakarítás és költség lefaragás útján.

Működési hatékonyság tippek az inboxodba!